Slip dine madfantasier løs.

Hos Smagevarer forhandler vi krydderier fra Mill & Mortar.

Mill & Mortar logo

Mill & Mortar er et dansk firma, der har specialiseret sig i krydderier fra hele verden, af allerhøjeste kvalitet. Alle krydderier, med få undtagelser, er økologiske, og dyrket under bæredygtige forhold.


4 kategorier af krydderier:

  1. Blandingskrydderier. Her er tale om krydderier beregnet til forskellige former for madlavning. Der er typer til grill; til asiatisk mad, til nordafrikansk mad, o.s.v.. Der er noget for enhver smag, så det er om finde sin(e) favorit(ter).
  2. Basiskrydderier. Her finder du gode basiskrydderier, som f.eks. kanel, kommen, oregano, og Timian, som alle er specielt udvalgt og nænsomt produceret, med ultimativ kvalitet for øje.
  3. Salt. Her er forskellige salte, der stammer fra en saltfarm i Alicante i Spanien. Området er på ca. 70 Ha, så der kan udvindes enorme mængder salt her. Saltene soltørres og infuseres med forskellige spændende smagsgivere som citrus, Priorat rødvin, tang, o.s.v..
  4. Peber. Peberbær fra helt små peberfarme på Sri Lanka, hvor det er bonden selv, der står for hele produktion. Kun 10 % af den årlige høst kan blive til “first edition” bær, som er dem du kan finde her.

Alle krydderier leveres i flotte lystætte dåser, så dine krydderier ikke tager skade af sollys.

Krydderipakker:

Jeg har samlet nogle krydderier, som passer godt sammen. Enten fordi de komplimenterer hinanden, eller fordi de passer til en bestemt måde at lave mad på. Alle krydderipakker leveres i en flot gaveæske, som gør dem ideelle som gaver.

Gaveæske til krydderier

Gå på opdagelse i alle de spændende krydderier her:

Smagevarers Webshop
Krydderier hos Smagevarer

 

Spændende økologiske krydderier
Tagged on:                 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *